Загальна інформація
Загальна інформація
Наука Інтелектуальна власність Міжнародна діяльність Видавнича діяльність Нормативно-правова база Куратору Профком Державні закупівлі Колективний договір ДВНЗ УДХТУ

Індустріальний коледж
Індустріальний коледж
Дніпродзержинський індустріальний коледж

Телефон довіри
Телефон довіри
Телефон довіри




Міжнародне співробітництво

Університет співпрацює у галузі освіти та науки закордонними навчальними закладами та установами:
 
На стадії підписання знаходиться угода про співробітництво з Інститутом натуральних волокон м. Познань (Польща) та Бар-Іланським університетом (Ізраїль).

За договорами з іноземними установами виконуються: обмін досвідом в навчальній, навчально-методичній роботі, виконання спільних наукових досліджень, підвищення квалiфiкацii спiвробiтникiв, видання спільних статей, участь у міжнародних конференцiях та ceмінаpax.

В унiверситетi виконуються наукові роботи, що фiнансуються мiжнародними фондами та організаціями:
 
·   спiльнi наукові дослiдження з Дослiдницьким центром Технологiї Поверхнi, Великобританiя, (грант Британського Королiвського товариства)
·   наукові дослідження з Корпорацією „BI Technologies Corporation” (м. Фуллерон, США);

Університет підтримує контакти з міжнародними фондами CRDF, NATO, INTAS, DAAD, Американськими Радами, Fulbrihgt, IREX, TACIS, iнформацiйно-консультативним центром "Освіта" та iншими мiжнародними центрами та організаціями.

Співробітники та студенти УДХТУ проходять наукове стажування, приймали участь у міжнародних конференціях, симпозіумах, семінарах, спільних наукових дослідженнях у провідних навчальних закладах та наукових центрах США, Великобританії, Росії, Польщі, Молдови, Чехії, Німеччини, Ізраїлю, Франції, Угорщини, Болгарії, Білорусії  та ін.
 

пошук по сайту

події
події

До 75 річниці з дня народження професора Ф.Й. Данилова

О.Б. Веліченко, В.П. Купрін, М.Д. Кошель, В.С. Проценко

 

4 липня 2015 року виповнюється 75...