Загальна інформація
Загальна інформація
Приймальна комісія Наука Інтелектуальна власність Міжнародна діяльність Видавнича діяльність Нормативно-правова база Куратору Профком Державні закупівлі Колективний договір ДВНЗ УДХТУ

Індустріальний коледж
Індустріальний коледж
Дніпродзержинський індустріальний коледж

Телефон довіри
Телефон довіри
Телефон довіри




КУДИ ПІТИ НАВЧАТИСЯ, ЩОБ СТАТИ УСПІШНИМ?

КУДИ ПІТИ НАВЧАТИСЯ, ЩОБ СТАТИ УСПІШНИМ?

Куди піти навчатися, щоб стати успішним? Безумовно у кожного абітурієнта, який замислюється про своє майбутнє виникає таке питання. Що необхідно для того, щоб стати успішним? Насамперед – це якісна освіта та в подальшому робота за отриманою спеціальністю, яка є сучасною та затребуваною.
 
Факультет «Технології силікатів» пропонує отримати життєво необхідні професії в галузі харчових виробництв, будівельних матеріалів та інших спеціальних видів кераміки, скла, емалей та вогнетривів
 
В даний час в Україні інтенсивно розвивається виробництво керамічних  та інших тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів. Обумовлено це наявністю необхідної сировинної бази та зростанням  будівельної  індустрії, яка потребує сучасних високоякісних матеріалів. В зв’язку з цим в нашій державі будуються нові та модернізуються вже діючі підприємства з виробництва будівельної кераміки, скловиробів, в’яжучих та інших матеріалів. Відповідно для їх успішної діяльності необхідні молоді інженерні  кадри, і перш за все фахівці в галузі хімічної технології. 
 
28 березня 2013 року в рамках університетського заходу «Ярмарок професій» відбулася зустріч представників підприємств зі студентами 4-го та 5-го курсів факультету ТС, під час якої вони мали змогу отримати роботу за спеціальністю та переконатися в дефіциті висококваліфікованих молодих кадрів на підприємствах.
  
Представники ТОВ «Дніпровський завод будівельних матеріалів» (м. Дніпропетровськ), ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» (м. Дніпропетровськ), ПАТ «Запоріжвогнетрив» (м. Запоріжжя), ПрАТ «Інтеркерама» (м. Дніпропетровськ), ТОВ «Корундкераміка» (м. Запоріжжя), ВАТ «Першотравенський завод електротехнічного фарфору» (смт. Першотравенськ, Житомирська обл.), ТОВ ВКП «Техкомплект» (м. Дніпропетровськ), ТОВ «Церсаніт-Інвест» (с. Чижівка, Житомирська обл.), ПАТ «Югцемент» (смт. Ольшанське), ТОВ «Новомосковський посуд» (м. Новомосковськ) та інші запропонували вакансії випускникам, розповіли про умови праці та можливості кар’єрного росту, а також про перспективи виробництв в цілому та їх міжнародні співвідношення.
 
Отже, кожний сам для себе вирішує питання: «Куди піти навчатися, щоб стати успішним?» Безперечно лише одне, якщо Вам потрібна стабільна робота з гідною заробітною платою та можливостями кар’єрного зростання, то викладачі факультету «Технології силікатів» допоможуть Вам отримати необхідні знання за спеціальностями «хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів», «обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів» та «обладнання харчових виробництв». І доки людство потребує житла та їжі – доти буде існувати потреба у висококваліфікованих спеціалістах в даних галузях!  

пошук по сайту

події
події

Новий розклад занять на ІІ-й тетраместр  2014 - 2015  
Увага !!!  Можливі зміни в розкладі.
Про всі зміни у розкладі буде проінформовано в новинах сайту. ...