Загальна інформація
Загальна інформація
Наука Інтелектуальна власність Міжнародна діяльність Видавнича діяльність Нормативно-правова база Куратору Профком Державні закупівлі Колективний договір ДВНЗ УДХТУ

Індустріальний коледж
Індустріальний коледж
Дніпродзержинський індустріальний коледж

Телефон довіри
Телефон довіри
Телефон довіри




Умови прийому

 Умови та перелік документів для вступу в аспірантуру в 2014 році

Згідно до «Положення про підготовку науково-педагогічних і наукових кадрів» до аспірантури з відривом від виробництва і без відриву від виробництва приймаються громадяни України, які мають вищу освіту і кваліфікацію спеціаліста або магістра.
 
Для вступу до аспірантури необхідно надати в приймальну комісію через відділ аспірантури до 15 серпня наступні документи:
– Заяву на  ім’я ректора про допуск до конкурсних вступних іспитів, де потрібно вказати з якої спеціальності (шифр, назва) і виду підготовки (аспірантура з відривом від виробництва, без відриву від виробництва) буде здійснюватись навчання (бланк надається)
– Особовий листок з обліку кадрів (бланк надається)
– Протокол співбесіди з науковим керівником (бланк надається)
– Список опублікованих  наукових праць та винаходів (бланк надається), при їх відсутності – реферат з обраної наукової спеціальності, перевірений науковим керівником
– Медичну довідку про стан здоров’я (форма 086-У) і копію довідки про щеплення  (форма 063-У) 
– Копію диплома про закінчення вищого навчального закладу із зазначенням одержаної кваліфікації спеціаліста або магістра (завірену канцелярією УДХТУ)
– Копії додатків до дипломів бакалавра і спеціаліста або магістра (завірені канцелярією УДХТУ)
– Автобіографію (бланк надається)
– Витяг із протоколу засідання Вченої ради для рекомендованих до навчання  в аспірантурі безпосередньо після закінчення вузу
– 3 фотокартки розміром 3х4
– Посвідчення про складання кандидатських іспитів (за наявності складених кандидатських іспитів)
– 2 копії ідентифікаційного коду
– Ксерокопії 1-ї , 2-ї сторінок паспорту та прописки
– Паспорт і диплом про закінчення вузу подають особисто.


Всі документи подають вкладеними в файловій папці
(кожний документ в окремому файлі)

В разі зарахування до аспірантури до 31 жовтня додатково надаються (при наявності):
– Трудова книжка
– Довідка про  заробітну плату (за повні останні 2 місяці роботи перед зарахуванням до аспірантури) аспірантам денної форми навчання

В разі зарахування на навчання з повним відшкодуванням витрат (контракт) потрібно заключити договір на оплату за навчання у відділі маркетингу (к. 160). 

В 2014-2015 році навчання за контрактом в аспірантурі з відривом від виробництва та без відриву від виробництва складає:
– 12000,00 грн. на рік.
– для спеціальності 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) – 7512 грн. на рік без урахування вступних та кандидатських іспитів.

Вступні іспити в аспірантуру в 2014 році проводяться 
 
за спеціальністю 16 вересня
з філософії 29-30 вересня
з іноземної мови 09-10 жовтня
   
Особам, які допущені до складання вступних іспитів до аспірантури з відривом або без відриву від виробництва, для підготовки та складання вступних іспитів надається один раз на рік додаткова оплачувана відпустка за місцем роботи з розрахунку 10 днів на кожний вступний іспит. Особи, які вступають до аспірантури з одним або кількома складеними кандидатськими іспитами, користуються додатковою оплачуваною відпусткою для складання вступних іспитів, що залишились, із розрахунку 10 днів на кожний іспит. Особи, які склали всі кандидатські іспити, правом на додаткову відпустку для складання вступних іспитів до аспірантури за місцем роботи не користуються.
 

До відпустки не включається час проїзду від місця роботи вступника до аспірантури до місця знаходження вищого навчального закладу, наукової установи і назад. Витрати на проїзд та проживання несе вступник. Документом, який засвідчує право вступника до аспірантури на додаткову оплачувану відпустку, є повідомлення приймальної комісії за підписом керівника вищого навчального закладу, наукової установи про його допуск до складання вступних іспитів.

Зарахування в аспірантуру з 01 листопада 2014 року


Адреса: 49005, м. Дніпропетровськ, пр. Гагаріна, 8, к.355 
Відділ аспірантури та докторантури,
тел. 47-38-95

працює  з 8.30 -17.15
перерва з 13.00 - 14.00
 
Завідувач:  Карасик Олена Віталіївна   karalvit@rambler.ru
Інженер:   Пухтій Тетяна Вікторівна   pushstay@mail.ru

пошук по сайту

події
події

До 75 річниці з дня народження професора Ф.Й. Данилова

О.Б. Веліченко, В.П. Купрін, М.Д. Кошель, В.С. Проценко

 

4 липня 2015 року виповнюється 75...